مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مالخری

با سلام
حدود شش ماه پیش بود که یک دوچرخه توی سایت ... دیدم و زنگ زدم به فروشنده گفت بیایید تو کوچه فلان من الان میام بیرون ولی ادرس خونه ای به من نداد بعدش کنار یک بانک که دوربین مداربسته هم داشت دوچرخه اورد گفت سند دوچرخه گم کرده و پیدا میکنم برات من دوچرخه خریدم پول کارت به کارت کردم به حساب طرف دیروز یک بنده خدایی امد گفت شش ماه پیش دوچرخه من دزدید اند و سند دوچرخه اورد و صدق کرد با دوچرخه بعد حالا امروز دادگاه گفت تا پیدا شدن دزد متهم شما هستی و اگر هم پیدا بشه به جرم مالخری جریمه سنگین داری خواستم بدونم چطوری ثابت کنم من اطلاعی نداشتم و خسارت پولی که پرداخت کردم بگیرم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

خسارت میتونم بگیرم؟

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به مبلغ واریزی خود استناد کنید البته در صورتی که مبلغ واقعی دوچرخه با مبلغی که شما خریداری نموده اید تفاوت فاحش داشته باشد دادگاه علم پیدا میکند که شما از مسروقه بودن دوچرخه مطلع بوده اید