مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری ملک از همسر

سلام و خسته نباشید وکلای عزیز و گرامی
بنده سال 96 ملکی را پیش خرید کردم و مبایعنامه را بنام همسرم نوشتم، و تا سال 88 کلیه مبلغ ملک را پرداخت نمودم و مدارکش موجود میباشد و همسرم هیچ پولی در این زمینه پرداخت نکرده، الان چند ساله جدا شدیم و ایشان ملک را قولنامه ای فروخته و هنوز سند آن ملک فروخته شده برای نفر بعدی نیامده است، آیا راهی هست بتوانم آن را پس بگیرم، اگر قاطع و واقعأ امکانش هست من وکیل استخدام کنم و اقدام کنم، سپاسگذارم جوابم رو بدید

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر میشد از طریق رجوع از هبه مطالبه کرد با فروش ملک این راه برایتان مقدور تیست اما شاید تحت شرایطی بتوانید مطالبه ثمن کنید