مشاوره حقوقی رایگان - تعليق جزاي نقدي

با سلام و وقت بخير
براي من بابت يه كيفر خواست در دادگاه تجديد نظر اين راي آمده است:
النهايه با توجه به فقد سابقه کيفری تجديدنظرخواه و پيش بينی اصلاح تجديدنظرخواه و مستند به مواد 37 و 38 قانون مجازات
اسلامی بلحاظ اقارير وی حبس ايشان را به پرداخت مبلغ پانزده ميليون تومان جزای نقدی تبديل می نمايد. لکن به جهت فراهم بودن
شرايط مقرر جهت تعليق مجازات از جمله پيش بينی اصالح مرتکب و فقد سابقه کيفری موثر تجديدنظرخواه حسب مواد 40 و 46 و
49 و 52 و 54 قانون مجازات اسالمی اجرای يک دوم مجازات وی از تاريخ صدور به مدت 18 ماه تعليق می گردد که در صورت عدم
ارتکاب جرائم عمدی مستوجب مجازات حد ، قصاص ، ديه يا تعزير تا درجه 7 در ايام تعليق ، محکوميت تعليقی بی اثر تلقی واال پس
از لغو آن قرار ، دستور اجرای مجازات صادر می گردد .
حال سوال من اين است كه 50% از جزاي نقدي من تعليق شده يا 50% از حكم حبس كه دادگاه بدوي قبلا به من داده بوده است؟؟
خواهش ميكنم جواب بديد. برام خيلي مهمه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مجازات حبس به جزانقدی تبدیل شده است

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

حبس شما به طور کامل به جزای نقدی تبدیل شده و جزای نقدی 50درصدش تعلیق شده و اگر در مدت مذکور جرمی واقع نشود حذف و بلااثر می شود