مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام. اگرسفته ای که بابت ضمانت وام، نزد بانک امانت بوده و بانک آن را مفقود نموده است بر آن سوء استفاده شود می توان از بانک به جرم خیانت در امانت شکایت کرد؟ چون بانک گم شدن مدارک و سفته ها را تاییدکرده و درنوشتن سفته بانک از ضامن خواسته سفته را پر کند بدون ذکر ضمانت. درضمن وام نیز به وام گیرنده تعلق نگرفته است. باتشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، با توجه به وظیفه بانک در نگهداری سفته ها مفقود شدن آنها مقتضی حدوث خیانت در امانت را فراهم می آورد و اگر بانک مذکور دولتی باشد عمل بانک مشمول عنوان اختلاس می گردد.

پرسشگر :

سلام دوباره خدمت اقای سراج زاده.بله بانک صادرات شعبه ماهنشان ازتوابع استان زنجان هست.بنده حتی چندین باربه بازرسی کل کشورنامه زدم به ریاست محترم جمهوری نیزنامه نوشتم درجریان هستن ورییس بانک گم شدن مدارک روتاییدکرده.باسپاس فراوان

پرسشگر :

ببخشیدالان چه اقداماتی بایدانجام بدم تاخطری متوجه بنده نباشد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با ارائه مدارک و اسناد مثبته ، تحقق جرم خیانت در امانت برای شخصی که سفته ها را برای امانت (و نه ضمانت) نزد بانک به ودیعه گذاشته و قرار بر این بوده سفته ها پس از تسویه حساب نهایی به امانت دهنده مسترد و عودت شود قابل اثبات است ولی وصف مجرمانه اختلاس که همکار محترم بدان نظر داشتند را ندارد .