مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح فرزند توسط پدر

من پسری 13 ساله ام همی چند دقیقه پیش مغازه بود و میخواستم برگردم خونه اتفاقی دستگاه کارت خوان افتاد وصفحه اش شکست...
بابام انقدر منو زد که خون دماغ شدم و چشمام سیاهی میرفت و نصف صورتم باد کرده و نمی تونم دهنم رو روی هم بزارم....
خیلی خیلی خیلی درد داره...
حتی رد دستش و انگشت هاش روی صورتم هست
من و خواهر14ساله ام پدرم توی یک خونه آپارتمانی زندگی میکنیم مادرم از پدرم طلاق گرفته اما خیلی هوامونو داره همیشه سر میزنه
گفتم اینارو هم بگم خب بگذریم
اون قبلا هم منو زده حتی بدتر از این ها...اما این دفعه صبرم سر اومده و میخوام ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریع زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی و بروید کلانتری ازش شکایت کنید و زنگ بزنید به مادرتان او باید تنبیه شود ولش نکنید بدتر می کنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
اگر پاسخگو نبودند به دفتر دادستان مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
به بهزیستی مراجعه کنید میتوانید نزد مادر زندگی کنید منع قانونی ندارد.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود برشما
بهتره ابتدا از اورژانس اجتماعی 123 کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123 و سپس شکلیت مطرح کنید و با مادر و بزرگتر خود در میان بگذارید