مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام من 21 سالمه و با پسری 23 ساله درگیر شدم و اورا با شمشیر زدم ک انگشت کوچکش شکست و میخاست بیفتد که به پوست دستش اویزان بود شکایت کرد و من گردن گرفتم میخاستم بدونم حکمش چیه زندان هست یا دیه و اگه دیه هست چقدره و زندان چقدره.ممنون میشم راهنمایی کنید?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

6 ماه زندان و دیه یک انگشت حدودا سی میلیون تومان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت قصد و به صورت عمدی صورت گرفته باشد شخص می‌تواند تقاضای قصاص نماید در غیر این صورت دیه و تعزیر می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه در هر صورت باید پرداخت بشه.
مجازات حبس نیز تعیین می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مجازات حبس و پرداخت دیه خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شکستگی وجود دارد، امکان حبس متصور است
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیگه یک انگشت 90 میلیون تومان است و به دلیل این اقدام زندان نیز خواهید رفت مدت دقیق زندان مشخص نیست چرا که شاید شما به دلیل حمل سلاح سرد نیز مجازات شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر به صورت قصد و به صورت عمدی صورت گرفته باشد شخص می‌تواند تقاضای قصاص نماید