مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت بدهکار حین ورود به کشور

با سلام من 3 میلیارد بدهی دارم خارج از کشور هستم آیا بخوام بگردم تو فرودگاه دستگیر میشوم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی دارد به اینکه قبلا طلبکار اقامه دعوی علیه شما کرده باشد یاخیر. ودرصورت عدم توانایی مالی میتوانید دادخواست اعسار دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم جلب شما صادر شده باشد این احتمال وجود دارد بهتر است در ایران وکیل بگیرید تا موضوع شما را از طریق دادگاه پیگیری نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر طرح دعوا شده و جلب گرفته باشند آری ممکن است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر طلبکاران اقدام قضایی کرده باشند و حکم جلب شما را دریافت کرده باشند امکان جلب شما در فرودگاه وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر حکم جلب صادر شده وبه مبادی ورودوخروج ارائه شده باشد بله

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تگر ممنوع الخروج باشید رمان خروج مجدد