مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو فروخته شده

سلام شهریور 1401ماشین فروختم وکالت یک ماهه دادم برا فک پلاک اما قبل از اتمام موعود وکالت با پلاک خلاف کرده وماشین ازطرف مواد مخدر توقیفه درخواست توقیف دادم درپلیس راهور وشکایت هم کردم الزام به فک پلاک خریدارامد مهلت 45روزه داد اما بازم به تعهد عمل نکرد درخواست اجراییه دادم ماشین درشهر دیگری توقیف شده دادگاه رای به فک پلاک داده چطورمیتوانم پلاکم رابگیرم 2زمان فروش می‌توانستم با 200میلیون ماشین ثبت نام کنم اما پلاکم فک نشده بود آیا میتوانم در این مورد درخواست خسارت بدم ماشین دگه دارم بابت بیمه باید 6میلیون بدم اما آن پلاک 15سال تخفیف داشت دراین مورد هم میتونم ادعای خسارت کنم 4دادگاه نامه داده برا فک پلاک درکرمان آیا هزینه فک پلاک ازکه بگیرم ببخشید بهضی جاها ممکنه غیرمفهوم باشه خودتان اصلاح بفرمایید منتظرجوابم

پاسخ ها :

فک پلاک خودرو فروخته شده خسارت عدم فک پلاک خودرو دریافت خسارت تخفیف بیمه از خریدار خودرو فک پلاک خودرو پلاک خودرو رد معامله خودرو خودرو