مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

باسلام میخواستم بدونم با توجه به این که زوجه مهریه رو در دفترخانه بخشیده و تکلیف مهریه مشخص است با توجه به درخواست زوج برای طلاق به دادگاه اگر زوجه در جلسه دادگاه نیاید حکم عدم امکان سازش و طلاق از طرف قاضی داده میشود؟ زمان دریافت حکم عدم سازش چقدر به طول می انجامد؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. دادگاه بعد از انجام تشریفات اداری و تشکیل جلسه با حضور یا عدم حضور زوجه حکم مبنی بر صدور گواهی عدم امکان سازش صادر می کند. مدت زمان صدور و حکم و انجام تشریفات مشخص نیست بستگی به دادگاهی داره که شما اقدام به طرح دعوا می نمایید . ممکنه وقت رسیدگی در آن شعبه طولانی باشه و خیلی زمان ببره.