مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگ

سلام بنده خودرو پژو 405 مدل 96 که لیزینگ ایران خودرو بود را در سال 97 از شخصی خریداری نمودم و کل مبلغ خودرو را به روز پرداخت کردم وکالت فروش و تعهد رسمی مبنی بر پرداخت کردن چک ها از وی گرفتم و قرار شد که چک ها رو به ایران خودرو پرداخت کنه ولی علیرغم گذشت چند ماه از اخرین چک هنوز پرداخت نکرده است و کسانی که از وی طلب داشتند درخواست توقیف خودرو را نموده اند در حال حاضر من باید چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

شما میتونید مبلغ بدهی ایشون به شرکت ایران خودرو پرداخت کنید فک رهن بشه سندآزاد بشه بعد علیه فروشنده دادخواست مطالبه طلب مطرح کنید پول پرداختی از ایشان مطالبه کنید
2_در خصوص توقیف خودرو توسط طلبکاران شما میتوانید با ارائه قولنامه و سایر قرائن و مدارک موجود به عنوان معترض ثالث وارد شوید و خودرو از توقیف خارج بشه

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اعتراض ثالث اجرایی راه حل شماست