مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مواد مخدر از زندانی

سلام، من شوهرم به خاطر درگیری چهار ماه ونیم حبس براش اومده که مدتیه با گذاشتن کفالت وفیش حقوقی نیمه باز یا اشتغال به کار بهش تعلق گرفته یعنی سه روز زندانه و سه روز خونه، الان هم حدود یک هفته مونده که کل حبسش تموم بشه ولی بار آخر که به زندان برگشته باوجود اینکه تا وارد مخوطه زندان بشه دو بار خودش و کل وسایلش رو بازرسی کردن و هیچی همراش نبوده ولی یکدفعه افسر نگهبان زندان میاد و شوهرم رو تو یه اتاق حبس و بهش دستبند میزنه و بعد مآمورهای مواد مخدر رو مطلع میکنه و اونها میان شوهرم رو بعداز بازرسی بدنی میبرن اداره مواد مخدر البته قبل از اینکه از زندان خارج بشن یکدفعه یکی از مأمورها برمیگرده به اتاقی که شوهرم رو حبس کرده بودن و(به گفته خودشون) مقدار 5گرم شیشه از زیرپایه شوفاژ و در سوراخی که حتی انگشت هم نمیرفته با یک میله باریک در آوردن و شوهرم رو محکوم به نگهداری مواد کردن، حالا بادر نظر گرفتن اینکه شوهرم فقط یک هفته از کل حبسش مونده بود امکان نداره که بخواد با همچین کاری زندگی و آزادیش رو نابود کنه و فقط کینه و دشمنی افسر نگهبان زندان بوده که این بلا رو سرش آورده چجوری میشه ثابت کنیم که مواد مال اون نبوده، لطفأ راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدعی باید در دادگاه ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا کافی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ایشان به دادسرا فرستاده خواهند شد و باید دفاعیات و مستندات خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست شخص حضور پیدا کرده و از خود دفاع نماید مطابق قاعده البین المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دفاعیات و مستندات خود را در دادسرا ارائه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. راهی برای اثبات ادعا وجودندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم افترای عملی از سوی افسر نگهبان به وقوع پیوسته است.
بنابر اصل برائت، بایستی جرم شوهر شما با ادله و مدارک ثابت شود و صرف ادعا مثبت جرم نخواهد بود.