مشاوره حقوقی رایگان - خسارت رساندن به ابزار کار

سلام
من در یک سالن زیبایی به صورت درصدی درلاین ناخن کارمیکنم. یه روز مشتری داشتم و در حال انجام خدمات برای مشتری بودم که دختر ده ساله ی مدیریت سالن از مدرسه امد سالن. من مشغول ارایه خدمات به مشتری بودم که دختر ایشون امدن و قیچی مانیکورم رو از روی میز کارم برداشتن و همینجوری که بازی میکرده باهاش قیچی رو چندبار زمین زده و کلا دیگه قیچی برای من کارایی نداره الان من درخواست خسارت کردم اما مادرایشون اصلا زیربار نمیره و میگه خودت باید مراقب وسایلت مییودی و باید باهاش دعوا میکردی تابه وسایلت دست نزنه.و وسایلتو نباید میذاشتی رو میز کارت باید میذاشتی توکشوت من اصلا متوجه این که قیچی کارم رو برداشته نشدم و قبلش دوبار گفتم بره جایی دیگه بازی کنه اما وقتی سرمو بالا اوردم دیدم قیچی دستشه و داغون شده باید چه جوری خسارتمو بگیرم ازشون. تازه بعدشم عذرمو خواستن و گفتن وسایل کارت رو از سالنم ببرو من دیگه ناخن کارنمیخوام. و حتی پول قیچی مانیکورمم ندادن.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع قابل شکایت دردادگاه میباشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر 10 ساله وارد محیط کار شما شده است و این عامل خسارت این فرد است که بر اساس کوتاهی مادر ایشان رخ داده است بنابراین به نظر میرسد شما میتوانید خسارت را دریافت کنید و توجیهات عنوان شده محلی از اعراب ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست مطالبه خسارت بدهید و با شهادت شهود و سایر ادله ورود خسارت توسط دختر کارفرما را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مطالبه خسارت امکان‌پذیر است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید مطالبه خسارت بخواهید با معرفی شهود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی
دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید
و شما باید با معرفی دو شاهد ادعای خود را اثبات نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اگر میتوانید شاهد ببرید که دختر ک قیچی کار شمارا خراب کرده میتوانید داذخواست مطالبه خسارت دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به توضیحات داده شده امکان مطالبه خسارت وجود دارد