مشاوره حقوقی رایگان - هماهنگی کارشناس تصادف

سلام پسر من در کرج تصادف کرده دو نفر فوت شده است کروکی اول افسر تشخیص داده 50 درصد دو طرف مقصر اولیای دم تقاضای کارشناس سه نفره کردند کارشناسان بدون اطلاع به راننده کارشناسی کرده اندبعد از جلسه به راننده زنگ زده گفتن تماس گرفتیم جواب نداده اید در صورتی که اصلا تماس نگرفته راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نسبت به نظریه کارشناسی ، شما باید لایحه اعتراضی دقیق تنطیم و دلایل خود را ذکر نمایید و درخواست هیات کارشناسی 5 نفره را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست کارشناس 5 نفره نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اگر نظر کارشناسی به ضرر شما بود می توانید به آن اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور و کارشناس تصادفات پرونده تان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مراتب را طی لایحه به دادگاه اعلام کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیش از اظهار نظر با کارشناسان هماهنگ شوند، بعد از اظهار نظر صرفا امکان اعتراض به نظریه خواهد بود .
پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید