مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

سلام خسته نباشید خواهش می‌کنم کمک کنید
من همسرم 3 دانگ خانه سند دار به صورت بیع نامه زده به نامم با کد رهگیری
3 دانگ دیگه به نام برادرش هست و ایشون 3 ساله ساکن هستن و اقدام کردم برای اجرت المثل مشاع و دستور فروش ملک مشاع رفتم پیشه عریضه نویس دادخواست بنویسه اما ایشان گفت تا سند به نام شما نباش امکان نداره و با بیع نامه و کد رهگیری قاضی قبول نمیکنه و شما شرط داوری دارید
بعد رفتم اتحادیه املاک پیش وکیل حقوقی اتحادیه ایشان گفتن میشه و ربطی به داوری نداره چون تصرف کننده شخص دیگر است