مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب مدیر عامل

سیزده سال پیش بنده و دخترم 45 درصد سهام شرکت سهامی خاصی را خریداری نمودیم بانک مانع فعالیت تولیدی شد خواستم از بانک به دادگاه شکایت کنم گفتند که مدیر عامل میتونه دادخواست بده مدیر عامل و خانواده اش که 55 درصد سهام را دارند نیز هیچ همراهی ندارند از دخترم که رییس هیت مدیره بوده و سالهاست ایران نیست وکالت تام دارم خودم هم بازرس بودم با توجه به میزان سهاممون و اینکه فقط یک عضور هیت مدیره (دخترم) را وکالتا میتونم معرفی کنم چه مجمع یا جلسه ای برای تعیین مدیر عامل میشه تشکیل داد تا شرکت بلاتکلیف نمونه و بشه علیه بانک طرح شکایت نمود. سپاسگزار شما

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده جهت تعیین مدیران باید تشکیل بدهید
در خصوص تشریفات تشکیل در صورت مانع تراشی طبق مواد داخل اساسنامه شرکت که از مواد قانون تجارت هستند پیروی بفرمایید