مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک توسط همسر خریدار

با سلام و وقت بخیر معامله کردم مبلغی رو دادم برای خرید خانه و شرط فسخ هم نذاشتیم تمام خیارات اسقاط شده قولنامه به اسم خودم بوده من در موعد مقرر پول ندادم و وقت خواستم اما فروشنده وقت نداد و همسرم رفته معامله را فسخ کرده و امضا وفسخ کردن ثمن معامله رو گرفته و فروشنده خونه رو فروخته به کسی دیگه سوالم اینه ؟ من که راضی به فسخ نبودم و پولی رو به حساب من نریختن آیا همسرم که بدون اطلاع و اجازه من اینکار کرده معامله فسخ شده میتونم قانونی رد و ابطالش کنم خونه رو پس بگیرم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر همسر شما بدون اجازه شما فسخ کرده است، فسخ اعتبار ندارد و معامله شما همچنان معتبر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد به نام شما بوده است خیر همسر شما نمی‌توانسته بدون داشتن وکالت‌نامه اقدام نماید و طرف مقابل می‌بایست فسخ خود را اعلام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معامله فسخ نشده و شما مالک محسوب میشوید

رشید اعظمی

جناب آقای رشید اعظمی :

سلام بله اگر قولنامه به اسم شماست این اعمال فسخ فضولی و میتونید ابطال اش کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید ممکن است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون فسخ یا اقاله قرارداد فقط توسط طرفین قرارداد امکانپذیر است و اشخاص ثالث نمیتوانند قرارداد را فسخ نمایند
و فسخ معتبر نمیباشد
و شما میتوانید دادخواست الزام به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر شما سمتی در معامله نداشته است و در واقع فسخی صورت نگرفته است. بنابراین معامله به قوت خود باقی است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتوانسته شما دادخواست الزام به تنظیم سند کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر معامله به نام شما انجام شده و ملک به نام شما بوده چگونه همسر شما نسبت به معامله اعلام فسخ نموده است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است. امکان نتیجه بعد ازبررسی مشخص میشود. بصورت کلی امکانش هست.