مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام وقت شما بخیر ببخشید من میخواستم از یک کارگاه خیاطی کلاهبردار شکایت کنم کلاهبردار درجه 1 همش آدمو میپیچونن بعدشم میزنن بلاک میکنن و حقوق نصف کارگرا رو واریز نکردن میشه شکایتمو ثبت کنید علیه شون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر نیاز به نوشتن دادخواست و یا شکوایی دارید به صفحه اول سایت مراجعه نمایید در انتهای صفحه روی گزینه مورد نظر کلیک کرده تا همکاران با شما تماس بگیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت و پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعایتان دارید می‌توانید شکایت مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کلاهبرداری نیست
شما باید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه کارگر کارفرمایی دارید از طریق اداره کار شکایت خود را علیه کارفرما به عنوان حقوق و مزایا و سنوات پاداش عیدی طرح نمایید