مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت زندانی بودن زوج

اگر مرد به دلیل مالی زندان باشد و شاکیان خصوصی داشته و پولی برای پرداخت بدهی نداشته باشد و به مدت نامشخص زندان باشد،تکلیف زن چیست ؟؟ باید همان 5 سال که در عقدنامه امده صبر کند و بعد برای طلاق اقدام نماید ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حبس بالای 5 سال می‌تواند قابل استناد باشد اما این به این منظور نیست که زوجه نمی‌تواند به دلایل دیگر یا حتی زندان زیر 5 سال نیز طلاق بدهد اگر شروط 12گانه باشد خب رای قطعا صادر می‌شود اما سایر موارد نیز می‌تواند مورد استناد قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
امکان اقامه دادخواست طلاق و اثبات عسر و حرج زوجه وجود خواهد داشت و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند نفقه خود را مطالبه کند اگر زوج نفقه را پرداخت نکرد می تواند دادخواست طلاق بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر می‌توانید درخواست طلاق به علت عسر و حرج نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حبس پایین 5 سال نیز با تحقق شرایطی می‌تواند موجبات عسر و حرج را فراهم آورد. به عنوان مثال اگر زوج به مدت 6 ماه از پرداخت نفقه خودداری کند زوجه می‌تواند نسبت به طلاق اقدام کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زوجه میتواند با اثبات عسر وحرج خود در کمتر پنج سال هم از دادگاه درخواست صدور طلاق خود نماید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

اگر سایر موارد عسر و حرج وجود داشته باشد زن می تواند دادخواست طلاق بدهد.همچنین شرایط به گونه ای باشد که حبس کمتر از 5 سال نیز باعث عسر و حرج شود، باز هم امکان طلاق وجود دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زوجه می‌تواند تقاضای دریافت نفقه نماید و چنانچه زوج پرداخت نکند زوجه می‌تواند بابت عسر و حرج درخواست طلاق نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حبس بالای 5 سال می‌تواند قابل استناد باشداما زوجه میتواند با اثبات عسر وحرج خود در کمتر پنج سال هم از دادگاه درخواست صدور طلاق خود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام می‌تواند از عسر و حرج درخواست طلاق بدهد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله امکان مدیر است ولی باید بررسی بیشتر موصوع صورت گیرد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604