مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از شروط دوازده گانه عقد برای طلاق

شوهر من به دلیل روابط نامشروع با حکم قطعی به 80 ضربه شلاق محکوم شده
برای استفاده از این حکم به عنوان شروط 12 گانه حکم قطعی کافی است یا باید اجرا شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم قطعی شده باشد می‌توان به آن استناد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به بند 9 عقدنامه نکاح ،
باید حکم قطعی اجرا گردد
و با توجه به سایر ‌موارد ، صدور حکم
قطعی محکومیت کافی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم قطعی کیفری کفایت می‌کند و قابل استناد است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت صادر شدن حکم قطعی کفایت نیکند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان استناد به حکم قطعی وجود دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوء رفتار و یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید.

مصادیق سوء رفتار و سوء معاشرت بسیار است و مهم این است که زوجه بتواند آنرا ثابت کند مثلا فرض کنید در خصوص توهین یا تهدید و ضرب و جرح زوجه توسط زوج .یا رابطه نامشروع رایی صادر شده باشد. رابطه جنسی نامتعارف هم شامل این بند عقدنامه میشود مثل اصرار به نزدیکی از پشت

نیاز به اجرا نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم قطعی کفایت میکند و زوجه میتواند بابت سو معاشرت و عسرو حرج ناشی از آن دادخواست طلاق بدهد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تشخیص عسروحرج به استناد این موضوع با دادگاه صادرکننده رای طلاق است.