مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مدرک معادل در کارت پایان خدمت

باسلام
اینجانب با مدرک دیپلم خدمت سربازی انجام داده و کارت پایان خدمت (قدیمی) گرفتم
بعداز خدمت در زمینه ی برق و الکترونیک‌فعالیت کرده و مدرک معادل فوق دیپلم برق و الکترونیک دریافت کردم که درثبت شرکت و ارتقاء رتبه موثر بود
سوالم این است که برای تعویض کارت پایان خدمت (هوشمند) آیا مدرک معادل قابل قبول است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
همان مدرکی که در زمان اخذ پایان خدمت داشته‌اید لحاظ می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملاک همان مدرک دیپلمی است که در زمان اخذ کارت پایان خدمت داشته‌اید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. برای تعویض کارت پایان خدمت تنها مدارک مورد نیاز پلیس 10 ملاک است و تغییر در درجه قید شده یا اطلاعات دیگر کارت پایان خدمت ایجاد نمی شود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درکارت جدید نیز مشخصات ومدرک قبلی لحاظ میشود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مدرک تحصیلی زمان اخذ کارت پایان کارت ملاک است