مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

سلام. زمان اجاره من به پایان رسیده دنبال منزل مگشتم باتوجه به این که حانوم بنده بیماری Ms جای مناسب میگشتم چند جای رو پیدا کردم وهردفعه صاحب خانه که گفتم مقداری از پول ودیعه رو بده برای بیانه نداد البته چند باری برای من ایجاد مزاحمت درست کرد که زودباش منزل رو خالی کن ودرحال گرفتن دستور تخلیه است .وروزی هم 5000 هزار زرر وزیان میخاد چه کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به عنوان مستاجر مکلف هستید در پایان مهلت اجاره ملک را تخلیه کنید یا با صحبت و گفتگو بتوانید موعد بیشتری برای پیدا کردن منزل جدید از مالک بگیرید در غیر این صورت باید ضرر و زیان قرارداد را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالک اجباری به پرداخت بخشی از مبلغ قرض‌الحسنه ندارد و می‌بایستی را در ابتدای قرارداد شرط می‌نمودید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق قرارداد می تواند دستور تخلیه بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بلافاصله اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و خانه را تخلیه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد بایستی عمل شود و شما در پایان موعد اجاره، موظف به تخلیه ملک خواهید بود.
از طرفی موجر مکلف به تأدیه بخشی از مبلغ ودیعه قبل از پایان اجاره نمی‌باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بزنید تا مسترد نکردن مبلغ ودیعه مجبوریم بمانیم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اظهارنامه بفرستید که پول ودیعه را جهت تخلیه بپردازد

بهروز مافی

بهروز مافی :

اجرای دستور تخلیه توسط موجر ، مستلزم واریز وجه ودیعه به حساب دادگستری هست ، پس نگران نبوده ، و از اونجا پولتون بگیرید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام ودرود بر شما کاربر گرامی. در خصوص سوال شما اگر در اجاره نامه اجرت المثل یا ضرر و زیان روزانه پس از اتمام قرارداد مشخص شده باشد امکان مطالبه می باشد. در رابطه با درخواست پرداخت مبلغ رهن جهت دادن بیعانه شما در واقع حقی ندارید و مالک طبق قانون حق دارد تا تخلیه کامل منزل و تحویل کلید از پرداخت وجه رهن خودداری نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال باید تخلیه کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود سریعا دادخواست جلب نظر کارشناس با عضو مجری قرار بگیرید وکلید را تحویل شورا دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، ضمن تخلیه و تحویل همراه با رسید تحویل مطالبه وجه ودیعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ناچاراً ابتدا باید تخلیه و تامین دلیل شود