مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

من چند روز پیش از کسی بابت اینکه به ماشین خسارت زده بود و سر خودم هم شکسته بود شکایت کردم دادگاه هم رای به من داده بود و کل خسارت 30 میلیون شده بود ولی با اصرار زیاد من قرار شد 10 میلیون بگیرم ولی طی 2،3 ماه یعنی دو تا 5 میلیون و نوشتم اگه 10 میلیون دادند من رضایت میدم ولی فهمیدم ایشون جدا از این پرونده یک پرونده دیگه به جرم فساد و فحشا و ارتباطات گرفتن با ماشین های عبوری دارن و طبق این جرم احتمالا می افتند زندان و دیگه من به پولم نمیرسم حالا من میتونم برم رضایت را پس بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
عدول ازرضایت امکان پذیرنیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید از رضایت خود برگردید طبق قانون عدول از رضایت مسموع نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر عدول از رضایت امکان‌پذیر نمی‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشید پرونده مختومه می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر امکان پس گرفتن رضایت وجود ندارد ولی مسئله ای که وجود دارد ایشان چه داخل چه خارج زندان باشد میتوانید پیگیری کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بسته به نوع رضایت داره. اگر مطلق باشد خیر دیگه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتوانید رضایت را پس بگیرید رصایت مشروط هم قابل قبول نیست