مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام من یه پژو 405 مدل 84 گرفتم به شرط کامل رنگ فقط فروشنده گفت با دلیل افتاب سوختگی رنگش کردم من هم تاکید کردم ضربه نخورده گفت نه فردای ان روز من ماشین رو بردم چک کردم بهم گفتند ماشین چپ کرده بوده الان میخوام ماشینو پس بدم قبول نمیکند باید چیکار کنم میگه از 24 چهار ساعت گذشته میخواستم بدونم 24ساعته یا 48ساعت

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید قراردادتان بررسی شود
اگر درقراردادتان کافه خیارات راساقط نکرده باشید می توانید بعداز اطلاع ازعیب فورا فسخ تان رااعلام کنید درصورتیکه دراعلام فسخ تان تاخیرکنید حق فسخ تان ازبین میرود