مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه

باسلام خدمت شما وکیل محترم
اینجانب مدت چندماه قبل یه اقرار نامه دستی به برادرم دادم که به درست اشاره به موضوع نکردم وحالا بردارم با توجه به این اقرار نامه سوءاستفاده کرده وموجب اذیت وازار بنده میشود
موضوع از این قرار است که طبقه ی بالا خونه ی که شش دانک به نام خودم هست دادم که خونه بسازه که فقط ساخت مال ایشان باشه ودر صورت فروش طبق کارشناسی رسمی قیمت گذاری بشه و بصورت 60درصد بابت ساخت مال ایشان و40 درصد بابت زمین بالا مال اینجانب باشه وبابت همین اجازه از سهم ارث پدری که مبلغ 5میلیون بوده به صورت قولنامه ای ازش خریده ام وتو متن که خودش نوشته بود و من از روی سادگی واعتماد به ایشان متن اقرارنامه رو امضا زده ام ولی ایشان متن رو به نفع خودش نوشته وحالا درخواست ابطال این اقرار نامه رو دارم ایا راهی برای این موضوع وجود دارد
ممنون میشم از لطف محبت وتجربیات جنابعالی که این بنده حقیر رو راهنمایی بفرمایید