مشاوره حقوقی رایگان - بخشش یا دریافت مهر بهتر است؟

با سلام
با همسرم توافق کردم که با بخشش مهریه (15 سکه) حق طلاق را به او بدهم
(البته به دلیل مشکلاتی که از قبل داشتیم و ایشون سال قبل برای دریافت مهر شکایت هم کرده اند)
از شما راهنمایی خواستم که
1.آیا این توافق را انجام دهم یا خیر؟
2.همسرم اصرار داره که بجای دریافت مهریه، بخشش مهریه ثبت بشه.
حالا کدوم راه بهتره و چطور ثبت کنم
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، در ازای دریافت اقرار نامه رسمی از همسرتان مبنی بر دریافت تمامی حقوق مالی اعم از مهریه ، نفقه معوقه ، اجرت المثل ایام زناشوئی و مسترد شدن جهیزیه ، وکالت رسمی اعطاء اجازه طلاق را به همسرتان اعطاء نمائید .