مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک

سلام؛دادخواست مطالبه وجه چک برگشتی رو داده بودم ک بعد از چند ماه دادگاه نوبت رسیدگی زد؛ولی در تاریخ رسیدگی صاحب چک نیومد بعد از چند روز رای قطعی رو ب من دادن در ضمن من تامین خواسته زده بودم و تقریبا 3ماه پیش اموالی ب نامش نبود الان اگ اعتراض نکنه و20روز تموم بشه باید لایحه صدور اجراییه بدم وقتی ک لایحه ثبت کردم خودم باید حضوری ب دادگاه برم یا پیام میاد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله.
بعد از اتمام مهلت ده روزه اجرائیه حضورا به دادگاه مراجعه و مراحل ثبت پرونده در اجرای احکام را انجام دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید
وکیل بگیرید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد از بیست روز باید درخواست اجراییه بدهید