مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

سلام خسته نباشید یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم.منو با همسرم جر و بحث کردیم رفت خونه پدریش الان دومی شکایت که میکنه اجرائیه محکوم پرداخت نفقه شدم منم شکایت هیچی اقدام نگردم زنمو الان من چه اقدام کنم خدا نکنه فرداش طلاق درخواست بده بعدش من محکوم نشم.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود سریعا اظهارنامه ارسال سپس دادخواست عدم تمکین مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به اجرای احکام مراجعه و بلافاصله مبلغ نفقه را پرداخت نمایید

اگر زوج 6 ماه از ابلاغ اجراییه ترک انفاق ، مبلغ نفقه را پرداخت ننماید زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما ابتدا می توانید اظهارنامه الزام به تمکین و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید.
همسر شما برای اینکه طلاق بگیرد باید بتواند یکی از موارد عسر و حرج قانونی را اثبات نماید.
عدم پرداخت نفقه اگر طولانی شود می تواند از موارد عسر و حرج محسوب شود.
اگر حکم الزام به تمکین بگیرید و همسر شما حکم را اجرا نکند، نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در ترک انفاق محکوم شوید مجازات حبس دارید و می‌بایست به زندان بروید و ایشان می‌تواند درخواست طلاق بدهد می‌بایست موضوع شما به صورت کلی بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در زندگی مشترک و زیر یک‌سقف اصل بر پرداخت نفقه است اثبات ترک‌انفاق با ایشان است.اما در صورت ترک‌منزل تا زمانی که نشوزش ثابت نشده نفقه ماهانه پرداخت شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما ابتدا می توانید اظهارنامه الزام به تمکین و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید.