مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با حساب بانکی شخص دیگر

سلام ،من یکی از حساب های بانکی خودمو در اختیار یکی از کارگرهام گذاشتم ک استفاده کنه حقوقی ک براش واریز میکنم رو و هیچ شاهد یا فیشینگ ندارم که کارت بهش دادم 8 ماه پیش فهمیدم که با کارت من خیلی مبالغ سنگینی جابه جا شده و همون موقع مسدود کردم حساب رو و شکایت کردم میخواستم بدونم الان بعد از 8 ماه کسی از من شکایت کنه میتونه پولشو از من بگیره یا نه

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد.
شما باید با ارائه دلیل اثبات نمایید حساب بانکی را در اختیار دیگران قرار دادید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما مسئولیت خواهید داشت
شکایت خود را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسولیت کار با شما می‌باشد و شما می‌بایست پاسخگو باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان دارنده حساب باید پاسخگو باشید.
طبق مقررات شما نباید کارت خود را در اختیار دیگران قرار دهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه حساب در اختیار شما بوده یا آن را در اختیار کسی قرار دادید ملاک نیست حسای به نام شما افتتاح شده و شما مسئولیت آن را حساب را بر عهده دارید مگر اینکه خود کارگر در دادگاه حاضر شود و اقرار به آیت موضوع کند در غیر این صورت هیچ گونه توضیحی قابل قبول نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با ارائه دلیل اثبات نمایید حساب بانکی را در اختیار دیگران قرار دادید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکایت بله. ولی نتیجه،بستگی به مدارک و نحوه اثبات وی و دفاعیات شما دارد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکایت بله. ولی اثبات بستگی به مدارک ونحوه دفاع وی و اثبات دفاعیات شما دارد.