مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با استناد به رسید بانکی

باسلام خدمت وکلا و مشاوران محترم بنده موسسه حسابداری دارم مدت 4 سال باشرکتی مرتبط با حسابداری مالیاتی همکاری داشتم امسال به دلیل عدم تعهدات شرکت قطع همکاری نمودم حال یکی از اعضای شرکت که درارتباط مستقیم با مسائل مالیاتی با من بود و با توجه به قرارداد فی مابین حق الزحمه اینجانب را از حساب خود به عنوان تنخواه دار شرکت و یا از حساب اشخاص وابسته به خود به حساب من واریز می کرد حال باتوجه به اینکه از شرکت نیز طلب کار می باشم و کلیه تعهدات خود را نیز بواقع بیشتر انجام داده ام حال تمام رسیدهای واریز وجه را از اینجانب بعنوان طلب مطالبه کرده است درخواست راهنمایی و درنهایت خواستار وکیل با تجربه درخصوص دفاع از شکایت مطرح شده از اینجانب و همچنین طرح شکایت علیه نامبرده را دارم باتشکر

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . باید بررسی دقیق صورت بگیرد در حوزه قرارداد و حسابرسی و مستندات
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی اسناد دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد فی مابین باید بررسی شود می توانید تماس بگیرید تا آیتم ارسال مدارک برای شما فعال شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید با ارائه مدارک و مستندات دفاعیات خود را مطرح کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات ادعا، امکان حصول نتیجه به نفع شماوجوددارد.