مشاوره حقوقی رایگان - پاره کردن چک توسط صاحب چک

سلام. در صورتی که صاحب چک، چک ثبتی خود در وجه دیگری را در مقابل نماینده آن شخص پاره کند و از پرداخت آن سرباز زند، چه باید کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

ابتدا شکوائیه دعوای کیفری اتلاف اسناد مالی را بر علیه صادر کننده چک مطرح نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به جرم تخریب اسناد عادی می توانید از وی شکایت نمایید و الزام وی به پرداخت وجه چک در صورت وجود شاهد امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این فعل جرم است و می‌توانید نسبت به فعل اتفاق افتاده، شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تخریب سند عادی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
همچنین از بابت چک نیز با استفاده از سامانه صیاد می‌توانید نسبت به وصول آن اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید شکایت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع قابلیت طرح دعوی حقوقی دارد