مشاوره حقوقی رایگان - اعمال امتیاز بومی در تکمیل ظرفیت آزمون آموزش و پرورش

باسلام .
بنده در آزمون کتبی آموزش وپرورش قبول شدم .ولی در مرحله تکمیل ظرفیت نمیدونم چرا برای بنده، امتیاز بومی در تکمیل ظرفیت آزمون آموزش وپرورش اعمال نشده واین یک نوع امتیازه برابنده که مادر 3 فرزند ، وسابقه تدریس درمدارس غیرانتفاعی وحتی دولتی راداشته ام میباشد . ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا اعتراضی به این امر داشته باشم یاخیر؟ بنده ساکن استان خوزستان شهرستان اهواز میباشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق آموزش وپرورش موضوع را پیگیری و درصورت عدم حصول نتیجه، امکان طرح دعوی در دیوان فراهم است.