مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام من چند وقت پیش با شخصی در تلگرام دوست شدم و بعد باهم قرار گذاشتیم و رفتیم بیرون ب من گفت میخواد لباس بخره من کارتمو با رمزمو دادم بهش بره بگیره اما رفت کل حسابمو که 3 میلیون بود لباس خرید، گویا برای صاحب مغازه کارت ب کارت کرده و منو تهدید کرده که با رضایت خودت دادی و اگه شکایت کنی چت ها و عکس لختی من رو که براش فرستادم علیه من استفاده میکنه که بخاطر سکس اومدم سمتش و اینحرفا!!
میشه پیگیری کرد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اتهام خیانت در امانت میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تهدید کردن جرم می‌باشد اما می‌توانید تحت عنوان تهدید شکایت نمایید یت‌های دیگری هم امکان آن وجود دارد اما می‌بایست موضوع را به صورت کامل توضیح دهید تا بتوان شما را بهتر راهنمایی کند از نظر حقوقی نیز شما می‌توانید هزینه خود را نیز دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تحت عنوان تهدید شکایت کنید و پول های پرداختی را هم مطالبه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و باید این ارکان جرم کلاهبرداری را تک تک بررسی کنیم تا ببینم آیا عمل اتفاق افتاده کلاهبرداری است یا خیر حتی ممکن است عملی جرم باشد ولی کلاهبرداری نباشد که در این موضوع می‌توان آن را با جرائمی مثل تحصیل مال از طریق نامشروع ربط داد . گاهی نیز اتفاق میفتد اصلا جرمی اتفاق نیافتاده است و صرفا دعوی حقوقی باید مطرح کرد که این موضوع که دقیق چه موضوعی طرح شود بنابر تشخیص وکیل است که پس از بررسی اسناد و مدارک بصورت دقیق حاصل می‌شود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. موضوع قابل شکایت وپیگیری است