مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام. پدربزرگ من سالها پیش یه دنگ ازخونه شود انداخته پشت قباله عروسش.الان که فوت کرده بازهم پسری از خونه سهم وارث میبره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر اثبات گردد که یک دانگ خانه جز مهریه عروس است مالک یک دانگ عروس میباشد و سایر ورثه سهمی نخواهند داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر در زمان حیات انتقال صورت گرفته است یک دنگ جزو ماترک محسوب نخواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ از پنج دانگ باقیمانده که جزء ماترک محسوب می‌شود ارث خواهند برد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آن یک دانگ متعلق به عروس می‌باشد نسبت به پنج دانگ سایر وراث ارث می‌برند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا باید سهم عروس جدا شده و به ایشان داده شود
آنگاه مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
یک دانگ متعلق به عروس می باشد.
پنج دانگ باقی مانده بین وراث به نسبت سهم الارث آنها تقسیم می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر سایر ورثه سهمی نخواهند داشت