مشاوره حقوقی رایگان - خیار تدلیس

خریدار سه سال پیش ملک مورد نظر را دیده و پسندیده و در مبایعه نامه رسمی هم اقرار آورده و سند رسمی به نام ایشان منتقل گرديده وملک به تصرف ایشان درآمده واز منافع آن سود برده،حالا پس از سه سال از فروشنده شکایت کرده‌ که فاضلاب ساختمان مشکل داره وشکایت مبنی بر خیار تدلیس و کلاهبرداری کرده‌، درحالی‌ که از این نقص با خبره وبه خاطر آن هم کلی تخفیف گرفته آیا شکايت از فروشنده چه عواقبی و نتایجی بهمراه خواهد داشت. ممنون میشم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام در صورت اثبات عیب در ملک و مخفی بودن آن حق فسخ یا گرفتن ارش دارد کلاهبرداری منتفی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی نوع شکایت فروشنده است

اگر شما اثبات نمایید که فروشنده از ‌معایب خانه علم و آگاهی داشته دعوای ایشان رد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی متن مبایعه نامه و حزییات ان دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه خریدار از این نقص باخبر بوده است و هیچ پنهان‌کاری صورت نگرفته است فلذا خیار تدلیس منتفی است و معامله قابل فسخ نمی‌باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظر میرسد خریدار آگاه است و نتیجه نمیدهد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به گذشت مدت سه سال و اثبات این موضوع که در زمان معامله از عیب کالا مطلع بوده است ، بعید است چنین شکایتی به نتیجه برسد.