مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی

سلام. نامزدم تعلیق داشت ک برداشته شد و ب مدت 20ماه زندان داره، از زندان درخواست پابند داده، ایا باید چندماه بگذره تا قبول کنن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای استفاده از پابند الکترونیکی ، شما باید شرایط مقرر در قانون را داشته باشید و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرایم تعزیری درجه 5 تا 8 نیاز به گذراندن مدت حبس نمی‌باشد و می‌توانند تقاضای درخواست پابند را به قاضی اجرای احکام شعبه مربوطه مطرح نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایط آن را دارا باشند لحاظ می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به محتویات پرونده دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر نامزد شما دارای شرایط باشند نیازی به سپری شدن مدت حبس نمی‌باشد و در همان بدو امر، پابند الکترونیک تعلق خواهد گرفت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر جرم درجه5 تا 8 باشد به ایشان بلافاصله پابند داده میسود و نیاز بسپری کردن حبس نیست