مشاوره حقوقی رایگان - توهین توسط مادر همسر

سلام وقت بخیر
من و همسرم داریم جدا میشیم به همین خاطر مادر شوهرم جلو هم روستایی هامون و فامیلامون میگیره و هرچی حرف نامناسب به من نسبت میده از اونجایی که میدونه وقتایی که کسی اطرافش نیست جلو مردمو میگیره که شاهد نداشته باشه شکایت کردم (ولی چون خودم ندیدم و یه شاهد که مادربزرگم هستن و به ایشون گفته بود دادگاه شکایت و رد کرده)الان چطور اقدام کنم دست ازین کاراش برداره و بی دلیل منو بی ابرو نکنه میتونم حداقل درخواست قسم بدم چون هربار بقیه رو تو خلوت گیر میاره بار اولش هم نیست جلو خواهرمم گرفته بود شکایت کردیم ولی باز بخاطر شاهد رد شد چیکار کنم حالا میشه برای این پرونده درخواست قسم بدم حداقل

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم بگیرید و سپس شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است ادله محکمه پسند ارائه دهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در این شرایط باید با هوشیاری ادله کافی مثل ضبط فیلم، پیامک و ... به دست بیاورید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بی فایده است
اونی که میاد به شما میگه اون مجرمه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهتر است دنبال ادله محکمه پسند باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتیکه ادله اثباتی نداشته باشید شکایت رد میشود