مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به مادر برای فرار از دین مهریه

سلام عرض ادب و احترام از ملک پدری ارثی به من میرسید و بعد از درخواست همسرم بابت مهریه که از اسناد و املاک تنظیم کرده بود و کارت های من مسدود شده بود به نام مادرم زدم ولی هنوز ممنوع المعامله نبودم آیا ایشان میتواند بعد از شکایت ملک پدریم را بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قانونا قابل توقیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام مادرتان زده باشید نمی تواند و می توانید ادعا کنید که ثمن معامله را دریافت کرده اید.
اگر ثمن دریافت نشده باشد زوجه می تواند دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید این موضوع نیاز به یک بررسی کامل و جامع دارد باید مشخص شود که چه شخصی پول را به حساب شرکت واریز نموده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر معامله صوری احراز شود زوجه می‌تواند بابت مهریه، ملک مورد اشاره در متن سوال را توقیف کند.

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام....اگر همسر بتواند قصد فرار از دین شما در انتقال ملک به مادرتان را اثبات کند.می تواند بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه می تواند دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال شما کلی می‌باشد برای گرفتن پاسخ دقیق باید تاریخ صدور اجرایی مشخص شود � طرف دیگر مطابق قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی فقط در صورت صدور حکم قطعی از دادگاه خانواده در خصوص مهریه شما ممنوع از �یق اداره ثبت ممنوع المعامله نمی‌باشید