مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ملاقات فرزند

با سلام
در سال 98 از همسر سابقم جدا شده ام و فرزندم که متولد 1396 میباشد حضانتش به عهده بنده میباشد ازدواج مجدد نموده ام و حال که طفل 6 ساله میباشد و 24 ساعت در هفته وقت ملاقات دارد متاسفانه زوجه سابق دارای بیماری دوقطبی اعصاب و روان دارد و به بهانه های مختلف با توجه به عود بیماری اش فرزند را در معرض رفتارها و کارهایی انجام میدهد که مربوط به سنش نیست و با توجه به ازدواج مجدد بنده زندگی جدیدم دچار مخاطره شده است
چگونه میتوانم زمان ملاقات را کاهش یا فاصله زمانی ملاقات را افزایش دهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

از طریق همون دادگاهی که وقت ملاقات تعیین نموده اقدام کنید