مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق معوقه جانبازی

با سلام پدرم جانباز 25 درصد هستن بعد 2 سال دریافت حقوق 15 سال حقوقش قطع شد دوباره چند سالی هست پرداخت میشه الان میتونه حقوق 15 ساله نگرفتشو بگیره ممنون میشم راهنمایی کنین تمام مدارکشم کامله حتی برگه ثبت سانحه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ایشان حقوق دریافت می‌کردند و در پرداخت حقوق فاصله افتاده است می‌توانند مطالبه کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است