مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

با سلام و احترام
در سال 1375 پدر بزرگ مادری ام فوت کرد ؛سه پسر و پنج دختر داشت ؛ دایی هایم ماترک پدر بزرگم را تقسیم نکردند تا این که سه تا از دخترها و دو تا از پسرها فوت کردند ،چند ماه قبل یکی از خاله هایم شکایت کرده و ارثیه اش را می خواست تا این که خانواده یکی از دایی هایم کاغذی آوردند که در آن کاغذ صورت جلسه ای تنظیم شده بود؛ ((در سال 1371 پدر بزرگ مادری ام صورت مجلسی را با چهار شاهد تنظیم نموده که یک واحد حیاط مسکونی را به یک پسرش و دوقطعه ملک زراعی در یک شهرستان دیگر را به دو پسر دیگرش و دو گاو همپالوق ملک زراعی را به هرسه پسر فوق در قبال مبلغی فروخته است ؛این صورت مجلس را یک نفر تنظیم کننده و چهار شاهد دیگر و خود پدربزرگ ام امضاء نموده و اثر انگشت زده اند؛در حالی که هیچ یک از سه پسرانش این صورت مجلس را امضاء ننموده ان))
سوال بنده این است:1- آیا این می تواند سندی باشد مبنی بر این که املاک فوق به دایی هایم فروخته شده است؟در صورتی که امضاهای دایی هایم در آن صورت مجلس نیست؟
2- سه تا از شهود مرده اند و احتمالا یکی زنده است؛ آیا می توان از شاهد زند شکایت کرد؟از خانواده شهود مرده هم می توان شکایت کرد یا نه؟
با تقدیم احترام

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات و اصالت اسناد عادی بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
باید قرارداد کارشناسی گردد تا جعلیت آن اثبات گردد
شما باید شهود را جرح نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله امکان پیگیری دارید ، چنانچه امضای خریداران وجود نداشته باشد بلا اثر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اصالت امضای فروشنده توسط دادگاه احراز شود الزام آور است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

نیازبه برسی مدارک جهت اظهار نظر دقیق تر دارد