مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو کشف حجاب

سلام ماشین من به نام مادرم هست و میخوام الان اونو رفع توقیف کنم ولی پلیس امنیت میگه باید مادرت هم یعنی صاحب ماشین هم باشه که گفتم به دلیل ناتوانی و زندگی در یک استان دیگه نمیتونه بیاد گفتن وکالت بگیره فکس کنه واسم من پیگیر کارها بشم ولی برای گرفتن وکالت کجا و به چه موضوعی باید مادرم مراجعه کنه وچه وکالتی بگیره ؟ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق محضر اسناد رسمی، موضوع زا بیان کنید وکالت صادر میکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و وکالتنامه تنظیم نمایید