مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پولی که بابت سند زدن ماشین کسر شده

باعرض سلام
پسرم در سال 98 خودرویی خرید و مبلغ یک سوم خودرو بابت تنظیم سند کسر شد. ماشین چند دست گشته بود . ولی وقتی پسرم ماشین و خریده بود همه پولو ازش گرفتند وچیزی بابت تنظیم سند کسر نکردند چون تا حالا معامله نکرده بوده.
حالا بعد 5 سال فهمیدیم که 2 ماه پیش سند به نام خریدار خورده است. خدمت ایشون مراجعه کردیم برای مابقی پول که ایشان گفتند من به صاحب سند 5 تومان پول دادم که اومده سند زده . وپول پسرم رانداد.
آیا می توانم با قولمامه ای که داریم شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید