مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساختمان در باغ توسط جهاد

سلام بنده یک ساختمان 30 متری جهت نگهبانی و انباری و نگهداری وسایل کشاورزی ساختم جهاد حکم تخریب داده درصورتی که یک سال دنبال مجوز بودم در کنار ساختمانی که ساختم بقایای خانه کارگری قدیمی هست که 50 سال قبل ساخته شده بود استشهاد محلی دارم،کارشناس دادگستری امور اراضی وجود ساختمان قدیمی رو تایید کرده بود سند مشاع دارم که برای مجوز جهاد از سند ایراد گرفته بود در صورتی که در روستای ما سند 6 دانگ کسی نداره متراژ باغم حدود 1 هکتار باغ و 3 هکتار زمین دارم میشه جلوی تخریب رو گرفت؟

پاسخ ها :

تخریب ساختمان در باغ توسط جهاد ساختمان نگهبانی در باغ تخریب ملک جهاد کشاورزی