مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت و میزان آن

با عرض سلام بنده در اردیبهشت 96 در پادگان محل خدمت دچار پیچ خوردگی مچ پا شدم که منجر به کشیدگی رباط مچ و کندگی غضروف مفصل مچم شد. خدمت بنده در تیر ماه 96 تمام شد اما همچنان مشکل پای من برطرف نشده و نیاز به عمل جراحی دارم که هزینه آن حدود 10 میلیون تومان است. با مراجعه به یگان خدمتی و تکمیل مدارک مورد نیاز جهت دریافت غرامت به شورای پزشکی معرفی شدم. سربازان مشغول در این شوری اظهار داشتند که دیه کامل سرباز 19 میلیون تومان بوده و در مورد من چیزی حدود 2 درصد غرامت تعلق میگیرد که مبلغ بسیار ناچیزی است و بنده نسبت به پیگیری منصرف شدم.
لطفا راهنماییم کنید که آیا واقعا دیه کامل سرباز وظیفه 19 میلیون تومان است؟؟ و در مورد من، بدون در نظر گرفتن هزینه های درمان تنها 2 درصد دیه تعلق میگیرد؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما پیگیر پرونده تان باشید وبرای مشاوره از سرباز ها فقط در مورد اوضاع سربازی بپرسید نه امور پزشکی و...یاالله