مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از قانون طرح هادی در رابطه با کوچه ی شخصی

باسلام و عرض خسته نباشید
اینجانب ملکی در روستا دارم که وقتی مادر در قید حیات بودن اون رو به من بخشیدن و بعداز فوت مادر وراث اون رو قیمت گذاری و بفروش گذاشتن که بنده خریداری کردم در زمان تقسیم یکی از زمین وراث در پشت ملک من قرار گرفت وبرای اون زمین یک راه اختصاصی 90 متری در نظر گرفته شد که هیچکس حق استفاده از اون رو نداره و در تمامی مدارک وراث قید شده در مجاورت همون راه زمین دیگر وراث قرار داره راه رفتو آمد همه ی وراث از جاده ی اصلی هست بجز همین مورد که براش 90متر راه رفتوآمد درنظر گرفته شده که در آن زمان 3/5متر بوده وقید شده حالا طرف اومده برای ما شکایت کرده که ما اذیتو آزار میکنیم و تخریب ملکی ازاین داستانا که مدعی هستن ما باید عقب نشینی کنیم که کوچه ی ایشون بزرگتر بشه که زمینشو به قیمتی که مدنظرشه بفروشه میخواستم بدونم آیا ما هنگام دیوار کردن از طرف کوچه یاراه رفتو آمد این فرد باید عقب نشینی کنیم واین در صورتی هست که اگر هم بنده بخوام عقیب نشینی کنم در راستای این زمین چاه آب المک گاز قرار داره واینها باید تخریب بشه و اینکه راه رفتو آمد من به زمین پشت ملک من کوچکتر میشه و سخت میشه رفت وآمد کرد لطفا راهنمایی بفرمائید آیا باید عقب نشینی بشه کوچه ای که خصوصی هست و دروازه ی فرد سر خیابون اصلی قرار میگیره وما استفاده ای از کوچه نمیکنیم و هیچ تیر برق یا لوله ی گازه یا آب شهر هیچ امکاناتی هم در کوچه قرار نگرفته؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید بر اساس مفاد و شروط قرارداد تقسیم نامه عمل نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری مربوط به استخدامی و اداره کار و شهرداری خارج از تخصص است