مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از بيماري همسر و احتمال انتقال بيماري به فرزند

با سلام و احترام / برادرم يكسال پيش با دختري از اقوام دور ازدواج كردند ، رفتار غير عادي و عدم توجه به نظافت در منزل با پي بردن اتفاقي مصرف داروي ADHD توسط همسرشان ، ريشه يابي شد. نگراني از انتقال بيماري به فرزند آينده شان و بدتر شدن وضعيت همسر در صورت مادر شدن نيز وجود دارد. پدر خانمش كه با همسرش ازدواج فاميلي داشته ، گفته دختر ديگرش هم اين بيماري را داشته و بچه دار شده است . برادرم خيلي تحت فشار قرار گرفته است هم از اينكه چرا بيماري از وي مخفي شده و هم از وضعيت فعلي زندگي اش و هم نگراني از آينده فرزندشان ، لطفا در خصوص چگونگي جدايي اين زوج راهنمايي فرمائيد. با تشكر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت درخواست طلاق توسط زوج ، زوج باید مهریه و تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید