مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام و خسته نباشید. من یه خودرو خریدم در سال 93 و برگ سبز و پلاک رو به اسم خود کردم ولی سند قطعی نزدم الان میخوام سند بزنم صاحب سند قبلی رو پیدا نمیکنم باید چه کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست الزام به تنظیم سند بزنید البته باید مدارک بررسی شود شاید با مدارک موجود ووکالتنامه شخص قبل بتوان بدون شکایت قطعی گرفت.

محسن منوچهری

محسن منوچهری :

استان :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدید. تمامی ایادی قبلی رو هم باید طرف دعوی قرار بدید.