مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوجه

سلام خسته نباشین
زوجه خونه پدریش هس زوج هیچ شکایت اظهار الزام به تمیکن به زوجه درخواست نگردم اگه درخواست ندم بارم چه مشکل پیش میاد؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت پرداخت نفقه ماهانه به وی از طریق واریز به حساب شخصی زوجه خیر. بهتراست طرح دعوی عدم تمکین کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید
اگر حکم الزام به تمکین نداشته باشید زوجه می تواند نفقه خود را مطالبه کند.

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
نفقه قابل مطالبه میباشد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر میتوانند مطالبه نفقه نمایند مگر ماهانه به حساب ایشان پول واریز نمایید اگر نمی خواهید نفقه دهید بهتر است الزام به تمکین را مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر نفقه نپردازید ممکن ست به اتهام ترک انفاق محکوم شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید در غیر اینصورت نفقه را بپردازید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مسائل مالی بر عهده شما خواهد بود و باید نفقه اجرت المثل ایام زوجیت تنصیف اموال

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مسئولیت پرداخت نفقه زوجه را خواهید داشت