مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالی

سلام
ببخشید یکی از بستگان من بدهی مالی سنگینی به چند نفر داره و به هیچ عنوان توانایی پرداخت ندارن و هرچند سال هم در زندان باشه نمیتونه بدهی خودش رو بده
سوال من اینه یک همچین زندانی تکلیفش چیست و تا چند سال در زندان میماند؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ایشان می توانند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ثبت نمایند

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام فرد بدهکار میتواند اعسار بزند و تقاضای تقسیط کند

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام از طریق اجرای احکام زندان می تواند به ستاد دیه درخواست دهد قسمتی از بدهکاری را بلاعوض پرداخت و مابقی را وام با سود پایین به وی داده میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعد از چند سال از زندان آزاد شده ولی بدهی مالی ایشان سر جایش است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد تا بدهی‌ها به شکل اقساطی پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدهکار توان پرداخت نداشته باشد می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد و به صورت اقساطی پرداخت کند.
البته دادگاه در صورتی درخواست اعسار قبول می کند که مدعی اعسار ثابت کند اموالی را که از محکوم له گرفته تلف شده است و اموال دیگری نداشته باشد در غیر این صورت دادگاه ادعای اعسار را قبول نمی کند.
اگر اعسار پذیرفته نشود و یا اینکه بعد از قبول اعسار توان پرداخت اقساط را نداشته باشد در زندان می ماند تا بدهی خود را پرداخت کند و اگر پرداخت نکند در زندان می ماند .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا روز ادا کردن بدهی.دادخواست اعسار بدهند اچتا آزاد شوند . کارکنند و قسطی پرداخت کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت شرایطی بسته به شرایط پرونده میتواند ابتدا دادخواست اعسار و تقسیط دهد و یا از معاونت زندان بعد از گذشت یک چهارم از حبس تقاضای ازادی مشروط و یا رای باز نماید تا با کار کردن در بیرون از زندان ، بدهی را بدهد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتونه درخواست اعسار بده و از کمک ستاد دیه بهره ببره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به بدهد تا بعد از صدور و پذیرفتن اعسار از زندان آزاد شود