مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی . بدهی و سفته

درود . من مبلغ 9 میلیون از شخصی قرض گرفتم و به اون شخص سفته 20 میلیونی دادم . ولی متاسفانه نتونستم پرداخت کنم و حتی ایشون نزاشتن من قسطی پرداخت کنم . العان از طریق وکیل شکایت کردن و من باید برم شورای حل اختلاف . سوال من اینه که ایا زندان داره ؟ یا میتونم اعسار درخواست بدم ؟ اگر بخوام اعسار بزنم باید مبلغ 20 میلیون به ایشون پرداخت کنم با هزینه وکیل؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز بهتر است از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید تا دقیق توصیح دهم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید اعسار دهیدمبنی بر عدم تمکن مالی واگر پذیرفته شود تقسیط می گردد.بله شماباید خسارات دادرسی ایشون را پرداخت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زندان ندارد و میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید و اگر اعسار شما پذیرفته شود مبلغ قسطی خواهد شد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست اعسار بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید اعسار دهیدمبنی بر عدم تمکن مالی واگر پذیرفته شود تقسیط می گردد.بله شماباید خسارات دادرسی را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر زندان ندارد و میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید و اگر اعسار شما پذیرفته شود مبلغ قسطی خواهد شد